Jednostavna i efektna dekoracija

- Dekoracija

 

Bilo da pripremate party, uređujete kafić, letnji bar ili pak organizujete prolećnu proslavu u baštici, ovo može biti jednostavan i jeftin način da ulepšate vaš prostor i dekorišete ambijent. Naravno uz još jedan ne tako manje bitan faktor, treba vam svega 10 minuta da to i napravite.

Šta vam je sve potrebno:

Internet

Možete na ovom linku naći različite interesantne fotografije sladoleda, odabrati one koji se najviše uklapaju uz vašu idejnu dekoraciju, te ih potom sačuvati na računar. Ukoliko budete hteli još malo da pretražite po internetu, svakako obratite pažnju na rezoluciju fotografije koju skidate jer ćete je kasnije štampati, a slike loše rezolucije nisu pogodne za izradu.

Ovo je recimo bio jedan od naših izbora.

 

Štampanje

Idealno bi bilo da štampate na malo debljem papiru jer je klasičan papir podložan gužvanju i cepanju, pa je moguće da vam se sladoledi iskrive, uviju ili čak olako pocepaju. Svaka štamparija poseduje jeftine papire koji su nalik tanjem kartonu i prilično su jeftini. Primera radi, nas je štampanje 15 oblika u boji na kartonu koštalo malo preko 250 dinara.

Makaze

Nakon štampanja pažljivo makazama iseckajte sladolede u datom obliku, ali na vrhu ostavite proizvoljno mali deo koji ćete potom moći da presavijete i zalepite sa zadnje strane kako biste mogli na kraju provući kanap.

Mi smo vam pokazali primer na običnom papiru jer smo svoje poslastice već okačili 🙂

 

Konac ili konopac

Po želji, uzmite konopac ili kanap, te nanižite svoje oblike. Sada kada imate spremnu dekoraciju krajeve kanapa možete privezati gde vam odgovara ili jednostavno lepljivom trakom zalepiti oba kraja kanapa na zid.

Sledeći članak

Pročitaj još

Nema komentara

Komentar