Kreirajte svoju praktičnu 2 u 1 venčanicu

- Venčanja

Opšte je poznato da trošak venčanice, bilo da je šijete ili iznajmljujete, nije mali izdatak po vaš budžet. Pronalazak garderobe u kojoj ćete izgovoriti sudbonosno „Da“ je jedan poduži proces tokom kojeg hiljadu puta promenite mišljenje, ali čak i kad nađete odgovarajuću haljinu, dolazi sledeća nedoumica. Kako u venčanici provesti ceo dan? Sada je došla na red sledeća haljinica, poznatija kao „Pepeljuga se presvlači“, jer ipak u nečemu treba đuskati, obilaziti oko stolova, nazdravljati sa gostima i sve te raznovrsne svadbene radosti.

Pored svih gore navedenih stvari, ostaje još jedna, a to je da nakon venčanja haljinu više nemate gde nositi. Tada se pokreće pitanje da li je posle prekrojiti, skratiti i ostala tužna dešavanja, jer ipak nikom nije milo da od svoje večanice napravi haljinicu za večernji koktel petkom.

Iz mnogo šarenolikih razloga, neka pametna glava je smislila venčanice 2 u 1. Za one koji nisu imali prilike da čuju za tu vrstu kreacije, to je haljina na kojoj se donji deo, onaj svečani, figurativno rečeno balski, skida po potrebi i ispod ostaje slatka elegantna haljinica koja se može nositi kako na ostatku svadbenog veselja, tako i nakon njega. Opcije koje imate zahvaljujući ovakvim kreacijama su mnogobrojne. Možete na primer kupiti svečanu belu haljinicu koja vam se dopada i odneti kod krojačice da vam sašije donji deo ili jednostavno iskrojiti oba dela po svojoj meri, uz dodatnu prednost da osnovnu haljinu kreirate tako da je i nekom sledećom prilikom možete sa uživanjem nositi.

U nastavku vam dajemo nekolicinu neodoljivih primera koji vas mogu navesti na razmišljanje i probuditi maštu svake mlade.

 

 

 

 

Prethodni članak
Sledeći članak

Pročitaj još

Nema komentara

Komentar